Prijava

GDSI11. GDSI Jazbina Open turnir parova

Najavljujemo 11. GDSI Jazbina Open turnir parova koji će se održati u subotu 17.06.2023. na terenima tenis centra TK Jazbina, Jazbina 166, Zagreb.
 
Maksimalni broj parova je 16 pa požurite s prijavama!
 
Kotizacija za turnir je 48 Eura po paru. Iznos je potrebno uplatiti najkasnije do 15.6., s napomenom o kojem paru se radi:
 
HR3523600003234513919 (Nenad Jakšić)
 
Prijave se primaju na nenad_jaksic@yahoo.com, a može i na mobitel (Kipa - 091 4590 401, Neno - 098 167 47 56).
 
Hall of Fame Jazbina Open:
 
2013. Kipčić/Škrgatić def. Horvat/Papić
2014. Kresnik/Sermek def. Marinov/Sardelić
2015. Kipčić/Škrgatić def. Bokor/Keleuva
2016. Glavak/Crljenica def. Kipčić/Škrgatić
2017. Mačkić/Budinčević def. Jakšić/Grubišić
2018. Jakšić/Grubišić def. Lautar/Kovačić
2019. Mirtl/Franov def. Jakšić/Grubišić  
2020. Fiket/Petrinić def. Orešković/Vukoja
2021. Fiket/Petrinić def. Jakšić/Kipčić
2022. Fiket/Petrinić def. Vuletić/Prpić
 
Živjeli!
 
Kipa & NenoGDSI Spring traditional 2023 - osvrt


 

Jedino iznenađenje ovog turnira je ostala činjenica da nije bilo iznenađenja, nositelji su bili uvjerljivi i u glavnom turniru zabilježen je samo jedan treći set tie-break, za razliku od Challenger turnira, na kojem je konkurencija bila izjendačenija i odigrano je čak 10 tie-breakova.

Do svojeg prvog pobjedničkog GDSI trofeja stigao je Vlado Vučković, dopustivši neizvjesnost samo u prvom setu finala, 4:3, 4:1 protiv Marka Habuša.
S druge stane, Habuš i ovaj put ostaje za korak kratak, i bilježi svoj već četvrti finale.
Čestitke obojici!

 
Od ostatka turnira izdvajamo novi eksperimentalni sustav natjecanja u kojem je svaki igrač odigrao barem 3 susreta, što uključuje razigravanje za cjelokupni poredak od 1. do 17. mjesta.
 
Ovako je to bilo planirano,

 
a ovako je to (otprilike) završilo.

1. Vučković
2. Habuš
3. Kovačić
4. Fiket
5. Njirić
6. Šter
7. Crljenica
8. Rosandić
9. Luburić
10. D. Krišković
11. Zrno
12. Pavlović
13. Bušić
14. D. Kriskovic
15./16./17. Penić/Turkalj/Vujnović
 
Sorry Ivo, na kraju je bilo odustajanja igrača, pa si ti jedini ostao na 2 odigrana susreta i hvala ti na razumijevanju.
 
Posebna pohvala ide Antoniu Salopeku, koji je uspješno vodio turnir kroz enigmu ovih nacrta, i zahvala igračima koji se nisu previše opterećivali tehničkim detaljima nego im je bilo "glavno da se igra".
 
Od nenatjecateljskih događanja imali smo dodjelu prizanja "Iznimnog doprinosa ligi" odborašu Goranu Kovačiću, čiji doprnos je ostavio dubok trag u organizaciji lige, u zadnjih pet i više godina.
 
Gorane, hvala ti još jednom na uloženom trudu i strpljenju i nadam se da će nas tvoj entuzijazam pratiti i u godinama koje dolaze.
 
Zahvale idu i za uvijek rado viđene goste i gošće koji su nas došli posjetiti, podružiti se i svojom prisutnošću obogatiti turnir.
 
Također, zahvaljujem svim natjecateljima koji su svojim korektnim i fair-play ponašanjem doprinijeli da naši turniri prođu u ugodnoj atmosferi i da se uvijek veselimo sljedećem susretu.
 
Posebna zahvala ide i Žacu, koji nam osigurava odlične uvjete, ne samo kvalitetnim terenima i ambijentom nego i fleksibilnošću sa satnicom.
 
Toliko za ovaj put, do sljedećeg susreta, živi i zdravi bili!GDSI Spring traditional 2023


Fotke sa turnira
Raspored:


Molim vas da dođete 15 minuta prije termina!
Tenisačice i tenisači,

pozivam vas na GDSI Spring traditional 2023 koji će se održati u subotu, 20.05.2023 na Veternici.

Nakon godišnjeg mastersa, mastersa parova i turnira parova, na red je došao i turnir u "kraljevskoj" kategorjii - singl otvoren za sve igrače!


Prijaviti se možete uplatom 25€ na račun:
HR2323400093201562706
Danko Greiner
sa opisom "Turnir - IME I PREZIME IGRAČA"

Turnir je ograničen na 32 igrača.
Igra se glavni i utješni turnir + hrana za sve sudionike.

Pravila: Dva dobivena seta do 4 sa No-ad bodovanjem. Set tie-break se igra do 5 na dva razlike (promjena strana na 4). Match tie-break se igra do 7, također na 2 razlike (promjena strana na 6). Detalji...

Popis prijavljenih i detalje mozete vidjeti ovdje.

Vidimo se!
GDSI Challenger 2023. - osvrt!

Zbog gotovo ljetnog vremena sa visokim temperaturama moglo bi se reći da se igrao Hot in the City, međutim bio je to još jedan GDSI Challenger!

GLAVNI TURNIR:

Prvo kolo su skoro svi nositelji opravdali svoj status i lagano prošli dalje u drugo kolo, međutim prvo iznenađenje nam donosi Stefan Arsić pobijedivši  3.nositelja Vlahu Stanišića u tijesnom tie-breaku trećeg seta 10:8. Nositelj koji je također posustao u prvom kolu je Vjenceslav Vukoja koji nije mogao nadvladati vidno raspoloženog Marka Štefančića. Druga dva napeta meča u tri seta su odigrali Damir Jadrić koji je pobjedio Domagoja Karla, Neven Krnić je bio bolji od Luke Bartulovića, te 2.nositelj Davor Kalanj koji se morao namučiti protiv Damira Pirića.

U osmini finala ostali smo bez troje nositelja, Jadrić još jednim tie-breakom trećeg seta savladava Brunu Hemana, Krnić izbacuje Krešimira Jantoljaka, a u zadnjem napetom meču Saša Sale Radojčić pobjeđuje 2.nositelja Davora.

Četvrtfinale nam donosi izbacivanje prvog nositelja turnira Marte Turkalj u za Jadrića još jednom tie-breaku trećeg seta uspješno nadvladavši Martine visoke lopte. Ensar Husković i Ivan Lekšić lagano prolaze u polufinale, a Štefančić još lakše predajom svog protivnika.

Polufinala su nam pružila dva izrazito zanimljiva meča koja su dodatno iscrpila satnicu turnira koju organizator nije baš najbolje izračunao. Husković već iscrpljenog Jadrića dovodi do još jednog tie-breaka trećeg seta, gdje Damir odlučuje da mu je dosta više tih tie-breakova i „nevoljko prepušta“ meč Ensaru. Na "četvorci" iliti našem centralnom terenu toga dana gledamo seriju bombastičnih udaraca Lekšića kojem odolijeva Štefančić i u gustom meču osigurava svoje mjesto u finalu.

Finale kao što bi i trebalo biti završava napeto. Vidno umorni, već pod reflektorima, rekete ukrštavaju underdog Štefančić i nositelj Husković. Da je trebao biti jedan od nositelja Marko je pokazao već na početku turnira, a tako i u finalu gdje je dobrano zaprijetio Ensaru. Međutim Ensara ne brkaju bezveze u GDSI-u sa Kovačićem, a negdje i sa Đokovićem, jer on preuzima stvari u svoje ruke i osvaja svoju prvu titulu na GDSI turnirima. Čestitke obojici!


UTJEŠNI TURNIR:

Utješni turnir je također donio dobre mečeve i zavidnu razinu igre.

U prvom kolo, ilitiga osmini finala, možemo izdvojiti meč između Ivana Ive Penića i Damira Pirića, te Luke Bartulovića i Tomislava Zastavnika koji završavaju tijesno u trećem setu.

U četvrtfinalu svi rutinski odrađuju svoje mečeve i prolaze dalje, a tako i dva nositelja iz glavnog turnira – Stanišić i Vukoja.
Zbog već prevelike iscrpljenosti od cjelodnevnog igranja polufinale nam nažalost donosi dvije predaje. U prvom meču Domagoj predaje Vlahi na kraju prvog seta zbog bolova u nozi, da bi neposredno nakon toga i Ivan Vujnović isto na početku drugog seta predao Vjenci zbog grčeva u nozi.

Finale praćeno navijanjem još nevjenčanih mladića je od početka išlo u jednom smjeru. Vukoja potvrđuje svoj status pravog znalca i nositelja te pobjeđuje glatko Stanišića prepuštajući mu samo dva gema! Čestitke dečki!
 
Čestitke svim pobjednicima, velike zahvale Ivanu Milinkoviću (Iveku) koji nam je bio glavi za pijaču, roštilj i terene, te također zahvale sponzorima Solis Plus - mali kućanski aparati koji nam je omogućio sjajnu nagradu za pobjednika!


FOTKE!

 
GDSI Challenger 2023. - REZULTATI!

 

REZULTATI!

 

GLAVNI
 

Može biti slika sljedećeg: tekst

Klik na sliku za uvećanje.

UTJEŠNI

Može biti slika sljedećeg: tekst "GDSI Challenger 2023 6.5.2023 C1 ŠOŠTAR C2 R1 KARL 4:04:0 C3 QR1 C4 R2 BYE ŠOŠTAR KARL HRASTE MIKULEC JAKUPČIĆ ANTUNOVIC STANIŚIĆ VUKOJA ŠABAN BARTULOVIĆ ZASTAVNIK BALJAK VUJNOVIĆ PENIĆ PIRIĆ STANIŠIĆ 4:2 RET. STANIŠIĆ 4:142 C5 KARL 4:0 4:1 JAKUPČIĆ 4:14:1 4:1 STANIŚIĆ 4:34: VUKOJA 4:3 4:34: BARTULOVIĆ 1:44:27:4 VUJNOVIĆ 4:1 PENIĆ 4:33:47:1 c6 R3 VUKOJA 4:0 4:0 C7 VUKOJA 4:14:1 QR2 C8 0ರ R4 VUKOJA 4:1 1:0 RET. VUJNOVIĆ 4:24:3"
 

Klik na sliku za uvećanje.
 
7. GDSI Veternica Open turnir parova - raspored
Dragi svi,

izvučene su skupine i raspored igranja za 7. GDSI Veternica Open turnir parova!

Prvi mečevi kreću u 10h, a molimo sve da dođu 15 minuta prije svog meča. 

Format igranja je ''Next Gen'', s tim da najbolja 4 prvoplasnirana para iz skupine idu izravno u četvrtfinale, a preostala dva prvoplasirana i svi drugoplasirani razigravaju kroz 1/8 finala. 

Vidimo se u subotu!


7. GDSI Veternica Open - 06.05.2023.Drage tenisačice i tenisači,

 
Veternica je otvorila svoja vrata svim igračima, a to znači samo jedno – 7. GDSI Veternica Open turnir parova!
 
Datum turnira je 06.05.2023. (vjerojatno) sa početkom u 9:00h, za razliku od prošlogodišnjeg ovaj put se vraćamo u redovan ritam tj. turnirom u subotu 😊  
 
Kao i svake godine nas čeka odlični mečevi, druženje kao i klopa.
 
 
Lokacija nam je dobro poznata, adresa ista: Dubravica bb, Zagreb.
 
Prijaviti se možete putem e-maila na kmackic@gmail.com ili na mobitel 091/630 08 69 (Kenan).
 
Kotizacija po paru iznosi 54 EUR.
Samu kotizaciju potrebno je uplatiti najkasnije do 04.05.2023. (četvrtak) na račun: HR5223400093202488340 (Kenan Mačkić)
 
Prilikom uplate pod opis plaćanja treba navesti o kojem paru se radi!
 
Ove godine imamo još jednog sponzora za osvajače i finaliste, osim standardno našeg partnera najveće internet trgovini sa tenis opremom u Hrvatskoj - TennisZone  pridružila nam se i Namještaj Mima  sa lijepim nagradama za najbolje.
 
 Hall of Fame Veternica Open:
 
  2017: Nenad Desnica / Marko Butorac
  2018: Ivan Prpić / Marko Lautar
  2019: Lovro Franov / Fran Mirtl
  2020: Ivan Fiket / Kristijan Petrinić
  2021: Marko Lautar / Marin Galić
  2022: Goran Kovačić / Janko Lumpert
 
 Vidimo se uskoro! 😊
 Organizator turnira: Kenan MačkićGDSI Challenger 2023!

Dragi naši! 
 
U subotu, 06.05.2023. na terenima TK Ponikve održati će se 3. GDSI Challenger turnir! Turnir je namjenjen GDSI igračima ispod 100. mjesta po klasičnom rankingu. ELO prag za sudjelovanje je 1400 (gleda se dan prijave na turnir).
 

Općenito o turniru

Lokacija: TK Ponikve. Link na mapu
 
Početak turnira: Subota, 06.05.2023. u 10:00h.
 
Tip turnira: 32 igrača glavni, 16 utješni. Igra se na ispadanje, 2 meča zagarantirana. 
 
ELO prag: Nastup je dozvoljen igračima sa ELOm ispod 1400. Gleda se ELO s danom prijave na turnir.
 
Nositelji: Glavni turnir imati će 8 nositelja. Birati će se po ELOu na dan ždrijeba. Trenutni poredak nositelja u svakom trenutku možete vidjeti na stranici turnira
 
Pravila: Dva dobivena seta do 4 sa No-ad bodovanjem. Set tie-break se igra do 5 na dva razlike (promjena strana na 4). Match tie-break se igra do 7, također na 2 razlike (promjena strana na 6). 
 
Kotizacija: 25 u gotovini na dan turnira prije prvog meča.

Osiguran roštilj!
 

Prijava

Za prijavu pošaljite mail sa naslovom "Prijava za GDSI Challenger 2023 - Ime Prezime" na email adresu tino.kirin1@gmail.com.

Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta zaključno sa 03.05.
Ždrijeb će biti objavljen 04.05., a raspored igranja predvečer 05.05.
 

Lista prijavljenih

Za popis prijavljenih otvorite stranicu turnira.GDSI Finals - parovi 2022./2023. - rezultati

Prvi GDSI turnir ove godine je održan na terenima TK Maja i iako se vidi da organizatori nisu još u top formi, turnir je prošao sasvim u redu i okrunili smo najbolje igrače parova.
GDSI Finals pobjednici su najuspješniji par zadnjih nekoliko sezona - Kristijan Petrinić i Ivan Fiket, zasluženo, nema šta. Dobili su sve najjače parove na turniru, u finalu pobjedivši par koji je osvojio titulu ukupnog pobjednika za prošlu sezonu - Kovačić/Lautar. Ostali mečevi su bili vrlo zanimljivi no nije bilo većih iznenađenja te su favoriti prošli skupine. Ištvanić/Maričić i Vučković/Brkljačić su se morali zadovoljiti polufinalima. 
Već ove subote nastavljamo s programom turnira, slijedi GDSI Finals singla (Chromos 29.4.), a nakon toga kreću prijavni turniri gdje ćemo se družiti u još većem broju.
 
GDSI Finals - parovi 2022./2023. - najava

 

Pozivam vas na prvi GDSI turnir ove vanjske sezone kojim zaključujemo prošlu sezonu parova. Subota 22.4. s početkom u 10h na terenima TK Maja 8 najboljih parova iz prošle sezone se bore za pehar osvajača završnog mastersa
Odlični parovi, još bolji roštilj na prekrasnoj lokaciji...sasvim dovoljno da se skupimo i započnemo ovu vanjsku sezonu za koju se poslovično nadamo da će biti najbolja dosad.

Stigle nove (pamučne) majice.
Bit će dostupne u klubu TK Maja, na masters turniru parova.

Dodaj turnir

Kalendar

Dolazi:

Turnir17.06.2023
GDSI Jazbina Open turnir parova
Više...

30.06.2023
Kraj sezone 2023/06

Turnir01.07.2023
Hot in the City GDSI Grand Prix 2023
Više...

Turnir26.8.2023.
Terra Rossa GDSI Classic 2023
Više...

Turnir09.09.2023
GDSI Back to School turnir parova
Više...

Turnir16.9.2023
Summer Farewell GDSI Challenge 2023
Više...

Turnir24.9.2023
GDSI Spoj na slijepo 2023.
Više...


ATP News