Prijava

GDSI
29.01.2023
GDSI Kup 2023
Glavni

21.05.2023
GDSI Oldies but goldies 45+

GDSI Challenger 2022

Datum turnira: 14.5.2022.
Lokacija: Prince
Kategorija turnira: pozivni

Pozdrav svima! 
 
U subotu, 14.05.2021. na terenima SC Prince održati će se drugi GDSI Challenger turnir! Turnir je namjenjen GDSI igračima ispod 100. mjesta po klasičnom rankingu te pridošlicama sličnog teniskog ranga. ELO prag za sudjelovanje je 1400 (gleda se dan prijave na turnir).
 

Općenito o turniru

Lokacija: SC Prince. Link na mapu
 
Početak turnira: Subota, 14.05.2021. u 09:00h.
 
Tip turnira: 32 igrača glavni, 16 utješni. Igra se na ispadanje, 2 meča zagarantirana. 
 
ELO prag: Nastup je dozvoljen igračima sa ELOm ispod 1400. Gleda se ELO s danom prijave na turnir.
 
Nositelji: Glavni turnir imati će 8 nositelja. Birati će se po ELOu na dan ždrijeba. Trenutni poredak nositelja u svakom trenutku možete vidjeti na stranici turnira
 
Pravila: Dva dobivena seta do 4 sa No-ad bodovanjem. Set tie-break se igra do 5 na dva razlike (promjena strana na 4). Match tie-break se igra do 7, također na 2 razlike (promjena strana na 6). 
 
Kotizacija: 150kn. Uplata na račun HR2423400093210865279 (Vedran Fak), preko KeksPaya, Revoluta ili gotovinom na dan turnira. 
 

Prijava

Turnir je popunjen. Prijaviti se i dalje mozete, medutim biti cete stavljeni na listu cekanja. 

Za prijavu pošaljite mail sa subjektom "Prijava za GDSI Challenger 2022 - Ime Prezime" na email adresu vedran.fak@gmail.com
 

Lista prijavljenih

Za popis prijavljenih otvorite stranicu turnira
 


Slike sa turnira

Slike sa turnira (2)

2. GDSI Challenger odrzao se proslu subotu, 14.05.2022. na terenima Sportskog Centra Prince. Za razliku od prvijenca odrzanog prosle godine, ovaj nas je puta vrijeme pomazilo i turnir je zapoceo i zavrsio na isti dan.

Turnir je poceo u ne bas idealnom tonu, nekoliko igraca moralo je otkazati u zadnji cas sto je uzrokovalo blagu pomutnju u zdrijebu. Medutim, upravo je ta pomutnja dozvolila legendi GDSIa, Draženu Zrnu, da se u zadnji cas prikljuci turniru. Ostalo je povijest. 

Glavni turnir

Kao sto je to vec i obicaj na GDSI turnirima, nije se puno moralo cekati na prva ispadanja favorita/nositelja. Dražen Mihaliček, inace 7. nositelj, osjeto je pomutnju spomenutu ranije na vlastitoj kozi kada je u vec prvom kolu naletio na Zrnu. Ivo Čavrak (4) gotovo istim rezultatom gubi od Luke "lupi pa kud ide, ide" Bartulovića. Ostali nositelji uvjerljivo rjesavaju svoje protivnike. U prvom kolu vidli smo i par 4:0 4:0 rezultata, no ti nece biti ponovljeni. Turnir je bio izrazito izjednacen te je veliki broj meceva usao u match tie break. 

U drugom kolu napokon nastupaju Marta Turkalj i Davor Kalanj, igrom slucaja jedini slobodni u prvom kolu. Marta pobjednom nad Dariom Pavlovićem (inače jako uvjerljivom u prvom mecu) na neki nacin najavljuje ono sto slijedi kasnije u turniru, a Davor... Davor se nije dobro proveo. Tko bi rekao da brdo alkohola i samo par sati spavanja nisu dobra podloga za turnir 🤷

U drugom kolu se mogao vidjeti okrsaj dvije poznate face GDSIa: Danijela "Lije" Lijovića i Damira "Brke" Golubića. Lijović potvrduje svoj nositeljski status i rjesava mec sa relativno uvjerljivih 4:0 4:3. Uz Golubića, u drugom se kolu opraštamo i od Stefana Arsića te Saše Radojčiće, dvojice uvjerljivih pobjednika iz prvog kola. 

U četvrtfinalu imamo sudare nekoliko nositelja. Marta Turkalj i Duško Govorko odigravaju naizgled beskrajan mec, onakav s kojim bi cak i Mahut i Isner bili ponosni. Na kraju te prezentacije trcanja i upornosti te impresivnih Duskovih grceva, Marta ipak odlazi kao pobjednica te je sve spremno na veliki polufinalni okrsaj za Zrnom. Zrno je svoje mjesto u finalu zasluzio pobjednom nad Mihom Frankovićem koji teskim, ali zasluzenim pobjedama dolazi do svog mjesta u cetvrtfinalu. 

U donjem dijelu glavnog zdrijeba poznatno lice GDSI lige Moris "potrgan, ali nikad slomljen" Čavić susrece se sa Lukom Bartulovicem te u neizvjesnom mecu pobjeduje u tie breaku sa 7:4. U zadnjem cetvrtfinalu Lija gubi od Tomislava Prodanovića sa 4:2 4:3 te time zavrsava njegov nastup na turniru. 

Dva polufinalna meca nisu mogli biti razlicitiji. U prvom Zrno dosta brzo i bez previse drame dolazi do pobjede nad Martom. U drugom, Moris Čavić nakon puno muke i znoja dolazi do pobjede nad Prodanovićem. Prodanovića je sa terase pomno pratila Elsa, njegov presladak pas, ali nije bilo dovoljno. 

Veliko finale - Dražen Zrno vs Moris Čavić. Usprkos Morisovom vodstvu od 6:3 u match tie breaku i mnostvu mec lopti, Zrno nekako te na opce cudenje publike se uspjeva vratiti i okrenuti mec u svoju korist. Nakon samo 554 ligaskih meceva, Dražen Zrno je pobjednik turnira!! 🎉

-----

Utješni turnir

U prvom kolu utjesnog vec imamo par iznenadjenja. Ino Antunović izbacuje nositelja, Ivu Čavraka kompletno s turnira knap pobjedom u match tie breaku. Damir Jadrić sa turnira izbacuje Davora Kalanja te najavljuje sto bi moglo slijediti. U rezultatski mozda najnapetijem mecu turnira, Josip Tečer pobjeđuje pridoslicu na GDSI turnire, Marka Plaftarića sa rezultatom 4:3 3:4 7:5.  

U prvom kolu prepunom neizjesnim mecevima, Saša Smrk sa turnira izbacuje (ovaj put za stvarno) Gorana Bističkog, koji je u utjesni usao na lucky loser. Na drugoj strani zdrijeva, Marko Tolić u match tie breaku okoncava nade Martinu Jalžabetiću

Cetvrtfinale utjesnog bilo je laganini za neke, dok je za druge znacilo borbu do zadnjeg atoma snage. Matej Čičak i Saša Smrk igraju jedan od najduljih mečeva turnira. Neki govore da se njhovi duhovi i dalje loptaju na terenu br. 5. Taj maraton odlazi Smrku u korist, pobjedom od 7:5 u match tie breaku. U drugom maratonskom mecu cetvrtfinala, Damir Jadrić pobjeduje Dražena Mihaličeka rezultatom 2:4 4:2 8:6.

U polufinalu su se stoga nasla dva umorna i dva relativno odmorna para. Kod odmornih, Antunović pobjeduje Ivu Penića sa 4:0 4:1. U drugom polufinalu, umorni Jadrić pobjeduje jos umornijeg Smrka sa 7:3 u match tie breaku. 

Veliko finale utjesnog na terenu br. 1 odigrali su Damir Jadrić i Ino Antunović. Mec bez previse drame odlazi u korist Damiru rezultatom 4:2 4:0. Damir Jadrić je pobjednik utješnog!! 🎉

------

Rezultati turnira
(klik na sliku za veci prikaz)

Glavni Utješni Slike


Pobjednici

Pobjednik


Dražen Zrno
Finalist


Moris Čavić
Pobjednik - utješni


Damir Jadrić
Finalist - utješni


Ino Antunović


Sudionici turnira


Redosljed prema:

Duško
Govorko

(1500) Odjavi

Davor
Kalanj

(1378) Odjavi

Marta
Turkalj

(1333) Odjavi

Dražen
Zrno

(1330) Odjavi

Damir
Jadrić

(1323) Odjavi

Tomislav
Prodanović

(1316) Odjavi

Miho
Franković

(1314) Odjavi

Danijel
Lijović

(1274) Odjavi

Aleksandar
Radojčić

(1264) Odjavi

Stefan
Arsić

(1253) Odjavi

Damir
Golubić

(1239) Odjavi

Moris
Čavić

(1222) Odjavi

Krešimir
Obratov

(1197) Odjavi

Luka
Bartulović

(1195) Odjavi

Goran
Bistrički

(1179) Odjavi

Ivo
Čavrak

(1176) Odjavi

Ino
Antunović

(1168) Odjavi

Dražen
Mihaliček

(1158) Odjavi

Borna
Baljak

(1140) Odjavi

Dario
Pavlović

(1134) Odjavi

Saša
Smrk

(1128) Odjavi

Marko
Tolić

(975) Odjavi

Josip
Tečer

(969) Odjavi

Matej
Čičak

(947) Odjavi

Nino
Pavičić

(945) Odjavi

Martin
Jalžabetić

(854) Odjavi

Edin
Humić

(835) Odjavi

Marko
Plaftarić

(794) Odjavi

Tomislav
Pržulj

(783) Odjavi

Ivan Ivo
Penić

(718) OdjaviDodaj turnir

Kalendar

Dolazi:

28.02.2023
Kraj sezone 2023/02

Turnir21.5.2023.
GDSI Oldies but goldies 45+
Više...


ATP News